Меню
Меню
Тапицирано единично легло MILO 90x200 в 3 цвята

Тапицирано единично легло MILO 90x200 в 3 цвята

Категория: Единични и ъглови легла Производител: GR - BM
Моля, първо изберете разновидност.
499,00 лв. С поръчка около 20 дни
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
С поръчка около 20 дни

Или поръчай директно на +359 894 28 80 80


Купи на изплащане ТБИ, Уникредит, БНП
Гаранция oт 2 до 10 години на всички продукти.
Право на връщане в срок от 14 дни.
Гарантирано най-добра оферта.

Тапицирано единично легло MILO 90x200 в 3 цвята

Предлгаме ви Тапицирано двойно легло MILO. Таблата е висока и тапицирана с ватирана шарка от големи правоъгълници, докато цялото легло е тапицирано с кадифен плат. Цветът на цялото легло е впечатляващ и може да се комбинира с различни декоративни шарки. Но основната характеристика на това легло е, че то не следва класическата конструкция с ламелни ламели (дъски) за опора на матрака, а се състои от непрекъсната повърхност от ПДЧ, върху която лежи матракът! В еднолицев матрак с размери 90х200см.

РАЗМЕРИ:
90x205x27H (до повърхността на субстрата) cm.
Височина на таблата: 120 см.
Височина на крака: 7 см.
Размери на матрака: 90х200 см.
Цвят: Сива тапицерия, Зелен набук, Розово кадифе

КОНСТРУКТИВНИ МАТЕРИАЛИ:
Рамката на леглото е дървена, което прави леглото изключително здраво и издръжливо, благодарение на подсилената конструкция.

Краката са изработени от подсилен полипропилен. Полипропиленът е особено устойчив на тегло и вода, като същевременно има голяма устойчивост на температури до 125 градуса по Целзий. Освен това неговата издръжливост не се ограничава до тегло, вода и температура, но е необичайно устойчив на много химически разтворители, киселини и основи.

Дамаската е изработена изцяло от кадифена дамаска, придаваща атрактивен вид и изтънчен чар на декорацията на спалнята. Кадифето е материята, която не оставя никого равнодушен! Независимо дали покрива малки или големи повърхности, няма как да не усети присъствието си в пространството и да привлече вниманието. Кадифето е плат, който е бил особено обичан от кралете и императорите от миналите векове, като по този начин се е превърнал в синоним на лукс и блясък. Той е залял витрините на най-големите магазини и е един от най-любимите избори на най-известните декоратори в света. Това е мека, спокойна, възхитителна и елегантна материя, на която е невъзможно да се устои. Положителното е, че лесно се хармонизира с всякакъв вид декорация, придавайки на пространството финес и елегантност.
Мини история: Причината, поради която кадифето е било обект само на очите на крале и императори, е фактът, че е направено основно от копринени влакна и всъщност с много специална обработка, която изисква много време и специална обработка стан. За щастие днес нещата са се променили и тази прекрасна материя е достъпна за всеки.

ПОДДРЪЖКА:
За да запазите кадифето чисто и пухкаво е добре да го почиствате с прахосмукачка веднъж седмично. Прикрепете мека четка, задайте меката програма на вашата прахосмукачка и почистете цялата повърхност по посока на зърното. Ще видите, че веднага прахът ще бъде отстранен, а купчината плат ще бъде като нова.
В никакъв случай не трябва да търкате кадифена тъкан. Дори ако трябва да премахнете петно, не го търкайте. Навлажнете мека кърпа с вода и попийте локално върху петното.
Идеален избор за почистване на кадифе е и кожата (т.е. кърпите, с които сушим колата).

ПРЕДИМСТВА:
Леглото MILO е специално предложение, което ще зарадва своите потребители, благодарение на естетическото превъзходство на кадифената материя. Липсата на класическия боксспринг и конструкцията с ПДЧ опора на матрака е голямото предимство на това легло. В края на краищата най-добрият начин за поддържане на един матрак е точно това. Това е идеално легло както за дома, така и за бизнес помещения, като хотели и Airbnb. Освен това дори сглобяването му е много лесно, тъй като всичко, което трябва да направите, е да завиете краката към субстратите и след това да регулирате таблата. Просто и красиво създайте спалнята на вашите мечти!

Матракът не е включен в цената

Сред мебелите на LEOSmebel всеки може да намери продукти, отговарящи на изискванията и вкуса му. В нашата колекция има богато разнообразие от стилове - от изчистени и елегантни линии, ретро и винтидж предложения, до разчупени и модерни решения. Изборът е Ваш - изпълнете мечтата си за желания дом, възползвайки се от широката гама материали и цветове на нашите мебели. А гаранцията е от нас - нашите продукти са изработени от висококачествени материали и ще придадат на дома Ви уют и прекрасна визия.

Разнообразните, достъпни и стилни мебели на LEOSmebel са решение за всеки дом. Ние никога не правим компромис с качеството, ето защо сме уверени, че при нас ще откриете перфектните решения за Вашето обзавеждане.
Бъдете внимателни при разопаковането на Вашата поръчка - не Ви препоръчваме да използвате остри предмети, защото мебели, наранени при разопаковане не подлежат на рекламация.

Предупреждение: Вашият монитор може да не показва цветове, както са в действителност!

Тапицирано единично легло MILO 90x200 в 3 цвята

Тапицирано единично легло MILO 90x200 в 3 цвята

499,00 лв. С поръчка около 20 дни
Стара цена:
Спестяваш:
С поръчка около 20 дни
Няма наличност
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки