Меню
Меню
Градински трапезен комплект ПИЛАРА маса с 4 кресла в кафяво

Градински трапезен комплект ПИЛАРА маса с 4 кресла в кафяво

Категория: Градински комплекти Производител: GR - BM
Моля, първо изберете разновидност.
859,00 лв. С поръчка около 25 дни
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
С поръчка около 25 дни

Или поръчай директно на +359 894 28 80 80


Купи на изплащане ТБИ, Уникредит, БНП
Гаранция oт 2 до 10 години на всички продукти.
Право на връщане в срок от 14 дни.
Гарантирано най-добра оферта.

Градински трапезен комплект ПИЛАРА маса с 4 кресла в кафяво

Трапезен комплект ПИЛАРА за открито с маса с алуминиева рамка в кафяв бамбуков вид и ЗАКАЛЕНА стъклена повърхност с черен текстил и 4 алуминиеви фотьойла в кафяв бамбуков вид с кафяв текстил. Масата е правоъгълна и има извити крака. Фотьойлите имат красив извит дизайн и са тапицирани с издръжлив текстил. Освен това те могат да се подреждат една върху друга и следователно са особено практични, тъй като се съхраняват лесно дори в най-малкото възможно пространство.

РАЗМЕРИ:
МАСА:
120x70x78Y см.

КРЕСЛА:
Размери: 60.5x59x81H см.
Височина на седалката: 43,5 см.
Височина на ръцете: 71 см.
Водоустойчив текстилен плат на облегалката и седалката 4X4
Алуминиеви размери: Φ 0.28 x 1.50 мм.

КОНСТРУКТИВНИ МАТЕРИАЛИ:
Рамките на масата и фотьойлите са метални с прахово покритие. Праховото боядисване е процес на сухо покритие, използван като метално покритие. Праховото покритие се нанася като сух прах чрез електростатичен процес, след което се втвърдява с топлина.

Креслата са тапицирани с висококачествена текстилна дамаска. Това е плътна, здрава и издръжлива полиестерна тъкан. Това означава, че е изработен от полиестерни влакна с PVC.

Повърхността на масата е изработена от закалено стъкло или безопасно стъкло.
Закаленото стъкло е около четири пъти по-здраво от обикновеното стъкло. И за разлика от обикновеното стъкло, което може да се пръсне на назъбени парчета при счупване, закаленото стъкло се счупва на малки, относително безобидни гранулирани парчета. В резултат на това закаленото стъкло се използва в среди, където човешката безопасност е проблем, като домашни приложения и т.н.

ПОДДРЪЖКА:
От горното става ясно, че не е необходима специална поддръжка. Достатъчно е избърсване с влажна кърпа или дори със специални почистващи препарати.

ПРЕДИМСТВА:
•Красив дизайн
•Лесна поддръжка
•Качествени строителни материали
•ПОДВИЖАЩИ СЕ Фотьойли
•Невероятна стойност за парите

Масата се доставя разглобена и се сглобява лесно, тъй като всички необходими части са включени в опаковката.

Сред мебелите на LEOSmebel всеки може да намери продукти, отговарящи на изискванията и вкуса му. В нашата колекция има богато разнообразие от стилове - от изчистени и елегантни линии, ретро и винтидж предложения, до разчупени и модерни решения. Изборът е Ваш - изпълнете мечтата си за желания дом, възползвайки се от широката гама материали и цветове на нашите мебели. А гаранцията е от нас - нашите продукти са изработени от висококачествени материали и ще придадат на дома Ви уют и прекрасна визия.

Разнообразните, достъпни и стилни мебели на LEOSmebel са решение за всеки дом. Ние никога не правим компромис с качеството, ето защо сме уверени, че при нас ще откриете перфектните решения за Вашето обзавеждане.
Бъдете внимателни при разопаковането на Вашата поръчка - не Ви препоръчваме да използвате остри предмети, защото мебели, наранени при разопаковане не подлежат на рекламация.

Предупреждение: Вашият монитор може да не показва цветове, както са в действителност!

Градински трапезен комплект ПИЛАРА маса с 4 кресла в кафяво

Градински трапезен комплект ПИЛАРА маса с 4 кресла в кафяво

859,00 лв. С поръчка около 25 дни
Стара цена:
Спестяваш:
С поръчка около 25 дни
Няма наличност
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки