Меню
Меню
Бар стол БАРЕС в 2 цвята

Бар стол БАРЕС в 2 цвята

Категория: Бар Столове Производител: GR - BM
Моля, първо изберете разновидност.
115,00 лв. С поръчка около 25 дни
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
С поръчка около 25 дни

Или поръчай директно на +359 894 28 80 80


Купи на изплащане ТБИ, Уникредит, БНП
Гаранция oт 2 до 10 години на всички продукти.
Право на връщане в срок от 14 дни.
Гарантирано най-добра оферта.

Бар стол БАРЕС в 2 цвята

Табуретката БАРЕС е семпъл бар стол, който има всичко, което бихте искали от подобна мебел. Той е с високо качество и елегантен външен вид и определено привлича вниманието. Седалката е изработена от едно парче полипропилен в БЯЛ/СИВ цвят с много ниска облегалка и е монтирана върху обикновена БЯЛА/СИВА метална рамка. Цялата конструкция е лека и удобна и ще се превърне в любимата седалка във всяко пространство, благодарение на своята практичност.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
44x44x74 см.
Височина на седалката: 64 см.
Размери на седалката: 44х34 см.
Размери на облегалката: 40х10 см.

ЦВЕТОВЕ:
Бял, Сив

КОНСТРУКТИВНИ МАТЕРИАЛИ:
Рамката на табуретката е метална и предлага несравнима здравина и здравина, докато основите имат пластмасови подложки, които предпазват пода от повреда.
Седалката и облегалката от една част са изработени от подсилен полипропилен. Полипропиленът е особено устойчив на тегло и вода, като същевременно има голяма устойчивост на температури до 125 градуса по Целзий. Освен това неговата издръжливост не се ограничава до тегло, вода и температура, но е необичайно устойчив на много химически разтворители, киселини и основи.

ПОДДРЪЖКА:
Благодарение на издръжливите строителни материали на табуретката, поддръжката е лесна. Едно избърсване с кърпа е достатъчно, за да се излъска столчето.

ПРЕДИМСТВА:
Бар стол БАРЕС ще задоволи и най-претенциозния потребител. Неговата проста и лека конструкция и качественото покритие като цяло ще оставят най-добри впечатления и всеки ще иска да се наслади на удобната му седалка.

Сред мебелите на LEOSmebel всеки може да намери продукти, отговарящи на изискванията и вкуса му. В нашата колекция има богато разнообразие от стилове - от изчистени и елегантни линии, ретро и винтидж предложения, до разчупени и модерни решения. Изборът е Ваш - изпълнете мечтата си за желания дом, възползвайки се от широката гама материали и цветове на нашите мебели. А гаранцията е от нас - нашите продукти са изработени от висококачествени материали и ще придадат на дома Ви уют и прекрасна визия.

Разнообразните, достъпни и стилни мебели на LEOSmebel са решение за всеки дом. Ние никога не правим компромис с качеството, ето защо сме уверени, че при нас ще откриете перфектните решения за Вашето обзавеждане.
Бъдете внимателни при разопаковането на Вашата поръчка - не Ви препоръчваме да използвате остри предмети, защото мебели, наранени при разопаковане не подлежат на рекламация.

Предупреждение: Вашият монитор може да не показва цветове, както са в действителност!

Бар стол БАРЕС в 2 цвята

Бар стол БАРЕС в 2 цвята

115,00 лв. С поръчка около 25 дни
Стара цена:
Спестяваш:
С поръчка около 25 дни
Няма наличност
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки