+359 894 28 80 80

leosmebelbg@gmail.com

Меню
Меню

Условия за доставка

1. Цени за доставка:

- до 80 лв. - 15 лв
- от 80 лв. до 150 лв. - 20 лв.
- от 150 лв. до 300 лв. - 25 лв.
- от 300 лв. до 500 лв. - 30 лв.
- от 500 лв. до 800 лв. - 35 лв.
- над 800 е БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- за гр. Пловдив без значение на стойността на поръчката ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА 

2. Срокове за доставка:

- за гр. Пловдив: до 3 работни дни след доставка в наш склад
- за област Пловдив (без гр. Пловдив): до 5 работни дни след доставка в наш склад
- за областите Бургас, Кърджали, Пазарджик, Сливен, Смолян, София, София Град, Стара Загора, Хасково и Ямбол: до 5 работни дни след доставка в наш склад.
- за областите Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен: до 10 работни дни след доставка в наш склад с групаж на LEOS мебел или до 5 работни дни след доставка в наш склад с куриерска фирма.


3. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня и часа на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня и часа на доставка, стойността на доставката се увеличава с 20 лв и срокът й се удължава с до 10 работни дни.

4. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, стойността на доставката се увеличава с 20 лв и срокът й се удължава с до 10 работни дни.

5. При поръчка на повече от 1 артикул, като срок на изработка на цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг срок на изработка.

6. При поръчка на повече от 1 артикул, LEOS мебел си запазва правото да доставя артикулите поотделно.

7. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то LEOS мебел извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

8. Доставката се извършва до вход на блок или къща или до най-близкото място, до което може да достигне микробус. Качването и монтажът са отделни услуги, които се заплащат допълнително.

9. За продукти със срок на доставка 20 работни дни или повече и над стойност 1000 лв се изисква заплащане на капаро в размер на 30% от стойността на продукта.

10. LEOS мебел запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

11. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.leosmebel.bg.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки