+359 894 28 80 80

leosmebelbg@gmail.com

Меню
Меню

Условия за доставка

1. Цени за доставка:

- за гр. Пловдив: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
- за област Пловдив (без гр.Пловдив): 15 лв
- за областите Бургас, Кърджали, Пазарджик, Сливен, Смолян, София, София Град, Стара Загора, Хасково и Ямбол: 20 лв
- за областите Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен: 40 лв с групаж на LEOS мебел или с куриерска фирма по цени на куриера.

2. Срокове за доставка:

- за гр.Пловдив: до 5 работни дни след производство
- за област Пловдив (без гр.Пловдив): до 5 работни дни след производство
- за областите Бургас, Кърджали, Пазарджик, Сливен, Смолян, София, София Град, Стара Загора, Хасково и Ямбол: до 10 работни дни след производство или до 5 работни дни след производство с куриерска фирма.
- за областите Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен: до 20 работни дни след производство с групаж на Мебелна Борса Никеа или до 5 работни дни след производство с куриерска фирма.


3. При отказ на клиента да приеме поръчката си в деня и часа на доставка след като предварително е предупреден за доставката и той е потвърдил деня и часа на доставка, стойността на доставката се увеличава с 20 лв и срокът й се удължава с до 20 работни дни.

4. Клиентът има право да промени адреса за доставка до три дни преди определения ден за доставка. При промяна на адреса за доставка в деня на доставката, стойността на доставката се увеличава с 20 лв и срокът й се удължава с до 20 работни дни.

5. При поръчка на повече от 1 артикул, като срок на изработка на цялата поръчка се счита срока на артикула с най-дълъг срок на изработка.

6. При поръчка на повече от 1 артикул, LEOS мебел си запазва правото да доставя артикулите поотделно.

7. Доставка не се извършва по черен път. Ако адресът за доставка е достъпен само по черен път, то LEOS мебел извършва доставката до най-близката точка до адреса на клиента, до която може да се достигне по път с настилка.

8. Доставката се извършва до вход на блок или къща или до най-близкото място, до което може да достигне камион. Качването и монтажът са отделни услуги, които се заплащат допълнително.

9. За продукти със срок на изработка 20 работни дни или повече се изисква заплащане на капаро в размер на 30% от стойността на продукта.

10. LEOS мебел запазва правото си да променя цени или да откаже да приеме поръчка в случай на изчерпана наличност.

11. За всички други случаи важат Общите условия на сайта www.leosmebel.bg.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки